Unikatno darilo: Personalizirana knjiga za mladoporočenca

“So trenutki življenja ujeti med dve platnici, ki so natisnjeni v unikatni knjigi s personaliziranimi slikami.” To je misel, ki so jo zapisali na spletni strani ustvarimozgodbe.si. Še kako prav imajo. Lahko bi dodali, da so taki trenutki kot nalašč pripravljeni, da počakajo na neskončnost. Na leta in desetletja po tem, ko bomo že pozabili, da smo jih ustvarili, a bo zaigralo srce, ko jih bomo podoživeli.

Foto: ustvarimozgodbe.si

 

Se bliža najlepši dan za zaljubljeni par, pa ne veste, s čim bi obdarili mladoporočenca, da bi si vaše darilo zapomnila za večno? Morda sami stopate pred oltar kronanja vajine ljubezni, pa bi želeli svoji izbranki ali izbrancu podariti nekaj neprecenljivega, večnega? Bi mu radi povedali, kaj čutite do svoje ljubljene ali ljubljenega, pa tega sami ne znate spretno izraziti z besedami. Ponujamo vam rešitev s foto knjigo vajinih najlepših skupnih trenutkov in srčnimi izpovedi, ki jih ubesedimo namesto vas. Z njo boste svojemu bližnjemu podarili nekaj, zaradi česar bo obema igralo srce. Ustvarimozgodbe.si je najboljša izbira za vaš najlepši dan v življenju.

 

Oseba zgodba+16 osebnih fotografij = ekskluzivna personalizirana knjiga. V trdi ali mehki vezavi. Več informacij lahko dobite tudi na Info@ustvarimozgodbe.si

Oglasno sporočilo